Εγκατάσταση ή αντικατάσταση σητών

Περιγραφή

Το εξειδικευμένο συνεργείο της SYLOR – Wooden Solutions δύναται να προσφέρει και την αντικατάσταση εξαρτημάτων και φθαρμένων ή κατεστραμένων μερών των σητών (οδηγοί, πανί) σε συνεργασία με Έλληνες κατασκευαστές. Επίσης, η εκ των υστέρων τοποθέτηση σήτας είναι δυνατή σε περιπτώσεις απουσίας πατζουριού, όταν δηλαδή υπάρχει μόνο υαλοστάσιο ή όταν υπάρχει κενό τουλάνιστον 56 χλ ανάμεσα στο υαλοστάσιο και στο πατζούρι. Όταν δεν υπάρχει πατζούρι, η σήτα τοποθετείται με ξύλινο πηχάκι στο εξωτερικό μέρος σε χρώμα της επιλογής σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο ενεργητικό των υπαλλήλων, και περισσότερες από 250 συντηρήσεις κάθε χρόνο, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για την πλήρη αποκατάσταση των κουφωμάτων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα με έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και προσφέρει:

Γιατί να μας επιλέξετε​

Η SYLOR – Wooden Solutions αναλαμβάνει συντηρήσεις και επισκευές κουφωμάτων και άλλων ξύλινων κατασκευών σε όλη την Ελλάδα. Τεχνικός της εταιρείας μας σας επισκέπτεται χωρίς χρέωση για την εκτίμηση των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης και εφόσον συμφωνηθεί, η συντήρηση πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, σε μέρες που σας βολεύουν και στο χώρο σας.
Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, τεχνικός επισκέπτεται το χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση και κάνει μια εκτίμηση των προβλημάτων των κουφωμάτων σας. Στο κόστος συνυπολογίζονται τα υλικά για την επισκευή και τα εργατικά των τεχνικών του συνεργείου.  Στις επισκευές εκτός Αθηνών προστίθενται και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των τεχνικών στην περιοχή σας, τα οποία μοιράζονται αν υπάρχουν περισσότερες από μία επισκευές στην περιοχή.
Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων επιμηκύνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει την άψογη εμφάνιση ακόμα και μετά την πάροδο πολλών χρόνων από την αγορά τους. Με την περιοδική συντήρηση σε μηχανισμούς, λάστιχα στεγανοποίησης και σιλικόνες επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία και διατήρηση των ιδιοτήτων μόνωσης και ασφάλειας. Επομένως, η συντήρηση μπορεί να προλάβει απρόβλεπτα έξοδα για επισκευές ή αντικατάσταση που μπορούν να προκύψουν από περαιτέρω φθορές λόγω απουσίας συντήρησης.
Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, κάτι που εξασφαλίζει την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασίων και την προστασία της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου – ειδικά σε περιοχές εκτός Αθηνών, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Για τη συντήρηση των βερνικιών, που περιλαμβάνει αποχαρτάρισμα και βαφή, οι εργασίες εκτελούνται σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι εργασίες δύνανται να ολοκληρωθούν σε ειδικό βαφείο της SYLOR – Wooden Solutions.
Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων που περιλαμβάνει συντήρηση σε βερνίκια, μηχανισμούς και σιλικόνες διαρκεί συνήθως, ανάλογα και με την ποσότητα των κουφωμάτων σας, από 2 έως 5 ημέρες.
Οι συντηρήσεις στα χρώματα και στους μηχανισμούς καλύπτονται από 4ετή εγγύηση.