210 6256959 & 210 6256956 Οδηγός Διάγνωσης

Περιγραφή

Η αντικατάσταση υαλοπινάκων προτείνεται όταν θέλουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θερμική ή ακουστική μόνωση της κατοικίας ή του εργασιακού μας χώρου. Η SYLOR – Wooden Solutions έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει την αντικατάσταση τζαμιών στα παράθυρα σας είτε για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας ή για άλλες ειδικές περιπτώσεις. Ο ειδικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, η εμπειρία στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών (βαφές, μονωτικά υλικά) εγγυώνται άριστο τελικό αποτέλεσμα ακόμα και σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο ενεργητικό των υπαλλήλων, και περισσότερες από 600 συντηρήσεις τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για την πλήρη αποκατάσταση των κουφωμάτων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα με έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και προσφέρει:

 • Επισκευές στο χώρο σας
 • Ποιότητα επισκευών
 • Χαμηλό κόστος
 • Άριστα υλικά
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση

Συχνές Ερωτήσεις

 • Σε ποιες περιοχές μπορούν να γίνουν συντηρήσεις;

  Η SYLOR – Wooden Solutions αναλαμβάνει συντηρήσεις και επισκευές κουφωμάτων και άλλων ξύλινων κατασκευών σε όλη την Ελλάδα. Τεχνικός της εταιρείας μας σας επισκέπτεται χωρίς χρέωση για την εκτίμηση των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης και εφόσον συμφωνηθεί, η συντήρηση πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, σε μέρες που σας βολεύουν και στο χώρο σας.

 • Πώς γίνεται η εκτίμηση του κόστους;

  Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, τεχνικός επισκέπτεται το χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση και κάνει μια εκτίμηση των προβλημάτων των κουφωμάτων σας. Στο κόστος συνυπολογίζονται τα υλικά για την επισκευή και τα εργατικά των τεχνικών του συνεργείου.  Στις επισκευές εκτός Αθηνών προστίθενται και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των τεχνικών στην περιοχή σας, τα οποία μοιράζονται αν υπάρχουν περισσότερες από μία επισκευές στην περιοχή.

 • Γιατί να κάνω συντήρηση;

  Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων επιμηκύνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει την άψογη εμφάνιση ακόμα και μετά την πάροδο πολλών χρόνων από την αγορά τους. Με την περιοδική συντήρηση σε μηχανισμούς, λάστιχα στεγανοποίησης και σιλικόνες επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία και διατήρηση των ιδιοτήτων μόνωσης και ασφάλειας. Επομένως, η συντήρηση μπορεί να προλάβει απρόβλεπτα έξοδα για επισκευές ή αντικατάσταση που μπορούν να προκύψουν από περαιτέρω φθορές λόγω απουσίας συντήρησης.

 • Που γίνονται οι εργασίες συντήρησης των κουφωμάτων;

  Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, κάτι που εξασφαλίζει την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασίων και την προστασία της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου – ειδικά σε περιοχές εκτός Αθηνών, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Για τη συντήρηση των βερνικιών, που περιλαμβάνει αποχαρτάρισμα και βαφή, οι εργασίες εκτελούνται σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι εργασίες δύνανται να ολοκληρωθούν σε ειδικό βαφείο της SYLOR – Wooden Solutions.

 • Πόσο καιρό διαρκεί μια συντήρηση;

  Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων που περιλαμβάνει συντήρηση σε βερνίκια, μηχανισμούς και σιλικόνες διαρκεί συνήθως, ανάλογα και με την ποσότητα των κουφωμάτων σας, από 2 έως 5 ημέρες.

 • Υπάρχει εγγύηση;

  Οι συντηρήσεις στα χρώματα και στους μηχανισμούς καλύπτονται από 4ετή εγγύηση.

Οδηγός διάγνωσης

Πότε χρειάζονται συντήρηση τα ξύλινα κουφώματα μου;

Μάθετε τώρα

Αναφορά Προβλημάτων

Πείτε μας τι προβλήματα αντιμετωπίζετε και εμείς θα σας δώσουμε την λύση

Επικοινωνήστε τώρα
Όλες οι υπηρεσίες
© Copyright 2024 Sylor | Powered by WebProposal