210 6256959 & 210 6256956 Οδηγός Διάγνωσης

Sylor Wooden Solutions

Η SYLOR – Wooden Solutions είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας συνεργασίας δημιουργικών ανθρώπων με πάθος για το αντικείμενο τους – τα ξύλινα κουφώματα. Βρισκόμαστε στον εκθεσιακό χώρο στην Κηφισιά αναλαμβάνοντας την πώληση ξύλινων κουφωμάτων και οικιακού εξοπλισμού, αλλά και την επισκευή και συντήρηση παλαιών ξύλινων κουφωμάτων γερμανικού τύπου. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες στο χώρο των ξύλινων κουφωμάτων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Sylor | Wooden Solutions

Τι κάνουμε

Η SYLOR – Wooden Solutions είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που αναλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες επισκευής και συντήρησης παλαιών κουφωμάτων γερμανικού τύπου, με προδιαγραφές και εξοπλισμό εργοστασίου παραγωγής. Το εύρος των εργασιών περιλαμβάνει συντηρήσεις σε ξυλεία, βαφές, μηχανισμούς, τζάμια και περιμετρικά λάστιχα, και μπορεί να ολοκληρωθεί στο χώρο σας. Το συνεργείο της SYLOR – Wooden Solutions αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες με εμπειρία στο αντικείμενο των ξύλινων κουφωμάτων άνω των 15 ετών. Τα άριστα υλικά, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και το μεράκι της ομάδας SYLOR – Wooden Solutions εγγυώνται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα σε δίκαιες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επισκεφθείτε μας στην έκθεση μας στην Κηφισιά για έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο των κουφωμάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η αποστολή μας

Πιστεύουμε ότι τα ξύλινα κουφώματα διαρκούν για μια ζωή! Γι αυτό σας βοηθάμε να φροντίσετε τα κουφώματα σας μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων.

Στόχος μας είναι το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων μαζί σας. Εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα, τόσο στην παροχή σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες, ενώ παράλληλα, μένουμε δίπλα σας με καθοδήγηση και συμβουλές για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση των κουφωμάτων σας.

Δείτε όλες μας τις υπηρεσίες

Επισκευές στο χώρο σας

Οι επισκευές γίνονται στο χώρο σας, σε ειδικό μέρος που θα μας υποδείξετε. Έτσι το σπίτι σας ή ο επαγγελματικός χώρος σας δε χρειάζεται να μένει απροστάτευτος για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή.

Ποιότητα επισκευών

Ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής που παρέχουμε είναι αντίστοιχες γραμμής παραγωγής σύγχρονης μονάδας κατασκευής κουφωμάτων.

Άριστα υλικά

Οι βαφές, τα βερνίκια και τα εμποτιστικά είναι υδατοδιαλυτά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Χάρη στην πολυετή διαρκή έρευνα συνεργαζόμαστε με προμηθευτές άριστης ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας εξαρτημάτων.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

χρόνια εμπειρίας

χώρες δραστηριοποίησης

κτήρια

Γιατί να μας επιλέξετε

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο ενεργητικό των υπαλλήλων, και περισσότερες από 250 συντηρήσεις κάθε χρόνο, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για την πλήρη αποκατάσταση των κουφωμάτων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα με έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και προσφέρει:

 • Επισκευές στο χώρο σας
 • Ποιότητα επισκευών
 • Χαμηλό κόστος
 • Άριστα υλικά
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση
 • Επισκευες στο χώρο του εργοστασίου μας

Συχνές Ερωτήσεις

 • Σε ποιες περιοχές μπορούν να γίνουν συντηρήσεις;

  Η SYLOR – Wooden Solutions αναλαμβάνει συντηρήσεις και επισκευές κουφωμάτων και άλλων ξύλινων κατασκευών σε όλη την Ελλάδα. Τεχνικός της εταιρείας μας σας επισκέπτεται χωρίς χρέωση για την εκτίμηση των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης και εφόσον συμφωνηθεί, η συντήρηση πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, σε μέρες που σας βολεύουν και στο χώρο σας.

 • Πώς γίνεται η εκτίμηση του κόστους;

  Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, τεχνικός επισκέπτεται το χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση και κάνει μια εκτίμηση των προβλημάτων των κουφωμάτων σας. Στο κόστος συνυπολογίζονται τα υλικά για την επισκευή και τα εργατικά των τεχνικών του συνεργείου.  Στις επισκευές εκτός Αθηνών προστίθενται και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των τεχνικών στην περιοχή σας, τα οποία μοιράζονται αν υπάρχουν περισσότερες από μία επισκευές στην περιοχή.

 • Γιατί να κάνω συντήρηση;

  Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων επιμηκύνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει την άψογη εμφάνιση ακόμα και μετά την πάροδο πολλών χρόνων από την αγορά τους. Με την περιοδική συντήρηση σε μηχανισμούς, λάστιχα στεγανοποίησης και σιλικόνες επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία και διατήρηση των ιδιοτήτων μόνωσης και ασφάλειας. Επομένως, η συντήρηση μπορεί να προλάβει απρόβλεπτα έξοδα για επισκευές ή αντικατάσταση που μπορούν να προκύψουν από περαιτέρω φθορές λόγω απουσίας συντήρησης.

 • Που γίνονται οι εργασίες συντήρησης των κουφωμάτων;

  Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, κάτι που εξασφαλίζει την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασίων και την προστασία της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου – ειδικά σε περιοχές εκτός Αθηνών, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Για τη συντήρηση των βερνικιών, που περιλαμβάνει αποχαρτάρισμα και βαφή, οι εργασίες εκτελούνται σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι εργασίες δύνανται να ολοκληρωθούν σε ειδικό βαφείο της SYLOR – Wooden Solutions.

 • Πόσο καιρό διαρκεί μια συντήρηση;

  Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων που περιλαμβάνει συντήρηση σε βερνίκια, μηχανισμούς και σιλικόνες διαρκεί συνήθως, ανάλογα και με την ποσότητα των κουφωμάτων σας, από 2 έως 5 ημέρες.

 • Υπάρχει εγγύηση;

  Οι συντηρήσεις στα χρώματα και στους μηχανισμούς καλύπτονται από 4ετή εγγύηση.

© Copyright 2024 Sylor | Powered by WebProposal