210 6256959 & 210 6256956 Οδηγός Διάγνωσης

Γιατί είναι απαραίτητο;

Τα ξύλινα κουφώματα διακρίνονται για την αισθητική υπεροχή, τις μονωτικές ιδιότητες και την αντοχή τους στο χρόνο. Εν αντιθέσει με κουφώματα από άλλα υλικά, τα ξύλινα κουφώματα μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση ακόμα και μετά από σημαντική αλλοίωση της όψης τους. Συχνά, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η έντονη ηλιοφάνεια και η εγγύτητα με τη θάλασσα μπορούν να προκαλέσουν μερική καταστροφή της βαφής (επιφάνεια θαμπή ή τραχιά στην αφή) ή αποκόλληση (σκάσιμο) της βαφής.

Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι αναγκαίο να προβούμε σε συντήρηση με βερνίκι. Η συχνότητα της συντήρησης ποικίλλει ανάλογα με το βαθμό της έκθεσης του ξύλινου κουφώματος (θέση, άμεση και παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως, τη ρύπανση του εξωτερικού περιβάλλοντος). Το εξειδικευμένο συνεργείο της SYLOR – Wooden Solutions παρέχει ολοκληρωμένη σειρά εργασιών συντήρησης για την πλήρη επαναφορά της αρχικής εικόνας των κουφωμάτων σας.

Ο κύκλος βαφής που ακολουθείται είναι ακριβώς ο ίδιος που θα εφαρμοζόταν και κατά την παραγωγή των κουφωμάτων, και που χρησιμοποιούν πολλοί κατασκευαστές σήμερα.

 

Περιγραφή Εργασίας

 1. Αφαίρεση μεταλλικών μερών από τα φύλλα των πατζουριών
 2. Ολική αφαίρεση παλαιάς βαφής – τρίψιμο με γυαλόχαρτο 120 & 150 κόκκων
 3. 1ο χέρι, εμποτισμός με εμποτιστικό – μυκητοκτόνο
 4. 2ο χέρι, βερνίκι – film πάχους 150 micron με πιστόλι (πατζούρια – εξώθυρες) και πινέλο τα υαλοστάσια
 5. Αποχαρτάρισμα
 6. 3ο χέρι, βερνίκι – film πάχους 150 micron με πιστόλι (πατζούρια – εξώθυρες) και πινέλο τα υαλοστάσια
 7. Επανατοποθέτηση των μεταλλικών μερών των πατζουριών, ρεγουλάρισμα και τοποθέτηση στο κάσσωμα
 8. Έλεγχος

Επιπλέον Πληροφορίες

Οι εργασίες επιδιόρθωσης επιτελούνται στο χώρο σας σε διάστημα μερικών ημερών, μετά από συνεννόηση μαζί σας. Ως αποτέλεσμα, δε χρειάζεται να μείνει το σπίτι εκτεθειμένο και ακάλυπτο χωρίς κουφώματα. Το συνεργείο αναλαμβάνει επιδιορθώσεις χρωμάτων σε ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου, ανεξαρτήτως εταιρείας κατασκευής.

Οι εργασίες συντήρησης χρωμάτων καλύπτονται από εγγύηση 4 χρόνων.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο ενεργητικό των υπαλλήλων, και περισσότερες από 600 συντηρήσεις τα τελευταία 3 χρόνια μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για την πλήρη αποκατάσταση των κουφωμάτων σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα με έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη και προσφέρει:

 • Επισκευές στο χώρο σας
 • Ποιότητα επισκευών
 • Χαμηλό κόστος
 • Άριστα υλικά
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος & διάγνωση

Συχνές Ερωτήσεις

 • Σε ποιες περιοχές μπορούν να γίνουν συντηρήσεις;

  Η SYLOR – Wooden Solutions αναλαμβάνει συντηρήσεις και επισκευές κουφωμάτων και άλλων ξύλινων κατασκευών σε όλη την Ελλάδα. Τεχνικός της εταιρείας μας σας επισκέπτεται χωρίς χρέωση για την εκτίμηση των απαιτούμενων εργασιών συντήρησης και εφόσον συμφωνηθεί, η συντήρηση πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, σε μέρες που σας βολεύουν και στο χώρο σας.

 • Πώς γίνεται η εκτίμηση του κόστους;

  Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, τεχνικός επισκέπτεται το χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση και κάνει μια εκτίμηση των προβλημάτων των κουφωμάτων σας. Στο κόστος συνυπολογίζονται τα υλικά για την επισκευή και τα εργατικά των τεχνικών του συνεργείου.  Στις επισκευές εκτός Αθηνών προστίθενται και τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των τεχνικών στην περιοχή σας, τα οποία μοιράζονται αν υπάρχουν περισσότερες από μία επισκευές στην περιοχή.

 • Γιατί να κάνω συντήρηση;

  Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων επιμηκύνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους και εξασφαλίζει την άψογη εμφάνιση ακόμα και μετά την πάροδο πολλών χρόνων από την αγορά τους. Με την περιοδική συντήρηση σε μηχανισμούς, λάστιχα στεγανοποίησης και σιλικόνες επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία και διατήρηση των ιδιοτήτων μόνωσης και ασφάλειας. Επομένως, η συντήρηση μπορεί να προλάβει απρόβλεπτα έξοδα για επισκευές ή αντικατάσταση που μπορούν να προκύψουν από περαιτέρω φθορές λόγω απουσίας συντήρησης.

 • Που γίνονται οι εργασίες συντήρησης των κουφωμάτων;

  Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε μπορούν να γίνουν στο χώρο σας, κάτι που εξασφαλίζει την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασίων και την προστασία της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρου – ειδικά σε περιοχές εκτός Αθηνών, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Για τη συντήρηση των βερνικιών, που περιλαμβάνει αποχαρτάρισμα και βαφή, οι εργασίες εκτελούνται σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, οι εργασίες δύνανται να ολοκληρωθούν σε ειδικό βαφείο της SYLOR – Wooden Solutions.

 • Πόσο καιρό διαρκεί μια συντήρηση;

  Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων που περιλαμβάνει συντήρηση σε βερνίκια, μηχανισμούς και σιλικόνες διαρκεί συνήθως, ανάλογα και με την ποσότητα των κουφωμάτων σας, από 2 έως 5 ημέρες.

 • Υπάρχει εγγύηση;

  Οι συντηρήσεις στα χρώματα και στους μηχανισμούς καλύπτονται από 4ετή εγγύηση.

Οδηγός διάγνωσης

Πότε χρειάζονται συντήρηση τα ξύλινα κουφώματα μου;

Μάθετε τώρα

Αναφορά Προβλημάτων

Πείτε μας τι προβλήματα αντιμετωπίζετε και εμείς θα σας δώσουμε την λύση

Επικοινωνήστε τώρα
Όλες οι υπηρεσίες
© Copyright 2024 Sylor | Powered by WebProposal